Asukastupa Artturintupa

Puolivälinkankaan suuralueen Asukasyhdistys ry (Puolivälinkangas, Välivainio, Taka-Laanila, Pyykösjärvi, Isko)

Asukasyhdistys

avajaiset2010

Asukastupa on alueensa asukkaille avoin kokoontumis- ja kohtaamispaikka, jonka tarkoitus on edistää asukkaiden yhteistoimintaa. Toissijaisena tarkoituksena on hidastaa ja ehkäistä syrjäytymistä tarjoamlla turvallista ja mielekästä vapaa-ajan toiminta sekä ruokailumahdollisuus.

”Toiminta voisi olla retkiä, teatteriä, makkaranpaistoa, kortin peluuta, ulkoilua. Voisi yhdessä lähteä porukalla uimaan, pihapeleihin”

”Tärkeää olisi vain rupatella Unohtaa arjen huolet. Monet ihmiset on niin yksinäisiä.”

”Muiden ihmisten seura houkuttelisi tuvalle”


Tietoa Asukastuvasta

Puolinvälikankaan suuralueen Asukasyhdistys ry:n toimintaan kuuluu mm. nuorisotyö Puolivälinkankaan Nuokkarilla sekä asukas toiminta, johon kuuluu useita eri osa-alueita. Kesäisin yhdistys pyörittää rantakahvila CafeRantsua. Asukastuvalla on tuvan toimistojen lisäksi mm. keittiö, ompelupalvelu, asukaslehden toimitus sekä muita tuvan ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Yhdistyksen työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun esimerkiksi kerhotoiminnoissa, keittiössä, toimistossa ja asiointiavussa sekä atk-neuvonta alueen asukkaille. Tupatyöntekijän (keittiö) tehtävät ovat mm. ruoan valmistus ja keittiötyö, tilaisuuksien järjestäminen, tilojen siistinä pitäminen ja asiakaspalvelu.

Caferantsu rekrytoi kesätyöseteliläisiä, työllistää muun muassa maahanmuuttajia, työkokeilulaisia sekä oppisopimuksella ja palkkatuella hakevia. Rantsu työllistää kesä aikana n. 30-40 nuorta kesäseteliläistä, sekä monia kymmeniä eri tuilla työhön hakevia.


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: