Asukastupa Artturintupa

Puolivälinkankaan suuralueen Asukasyhdistys ry (Puolivälinkangas, Välivainio, Taka-Laanila, Pyykösjärvi, Isko)

Töitä

Asukasyhdistys työllistää vuosittain kymmeniä henkilöitä erilaisiin tehtäviin ja eri toimipisteisiimme välityömarkkinaperiaatteella. Olemme kolmannen sektorin työnantaja, joka harjoittaa sekä yleishyödyllistä toimintaa että pienimuotoista elinkeinotoimintaa. Olemme arvonlisä- ja tuloverovelvollinen toimija.

Työllistymisen muodot
Yhdistykseemme voi työllistyä myös muuten kuin palkkatukiperusteisesti: työelämävalmennus, työkokeilu, työharjoittelu, kuntouttava työtoiminta, kesätyöseteli, oppisopimuskoulutus palkkatuella, Työelämään tutustuminen (maahanmuuttajat) ja vapaaehtoistyö ovat meillä tuiki tavallisia työllistymisen muotoja.

Työsuhteiden tai -jaksojen ajat vaihtelevat viikosta 1,5 vuoteen. Työpäivät ovat yleensä 4-8 tunnin mittaisia, työviikot 2-5 päiväisiä.

Työnkuvat
Artturintupa on asukkaita palveleva asukastupa, joten tärkeimmät työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun virike- ja kerhotoiminnoissa, keittiössä, toimistossa, ATK-kursseilla, asiointiavussa, korjausompelimossa ja projekteissa.
Kokilta, ATK-ohjaajalta ja korjausompelijalta edellytämme alan koulutusta, asiointiavussa koulutus on erityisesti eduksi.
Järjestämämme tapahtumat tuovat oman mausteensa arjen keskelle.

Työkokeiluun tupatyöntekijäksi!

Työkokeiluun keittiölle!

Kesätöihin Café Rantsuun

Työkokeilu Rantsussa


Lue tästä työsuhdeasioista.

Jos sinua kiinnostavat työt asukastuvallamme tai Rantsussa, ota yhteytä Toiminnanjohtaja / Työnsuunnittelija  Jani Alataloon sähköpostitse: puokkaritupa@gmail.fi tai puhelimitse: +358405757047

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: